Links

Links

Bekijk hier de merken waar wij veel mee samenwerken. Ook de bedrijven en organisaties die wij sponsoren staan hier tussen.

Ons naambord aan de weg groot

Zorgboerderij de Ooijsebrug

Wij hebben een samenwerking met zorgboerderij de Ooijsebrug. Enkele cliënten van deze zorgboerderij werken als dagbesteding bij een basisschool in Duiven waar wij het snoeiwerk beheren. Het reguliere onderhoud word één keer per week  door deze cliënten, samen met een begeleider van de zorgboerderij, met veel liefde en plezier uitgevoerd.

Zie ook: www.deooijsebrug.nl 

Graafschap-Jeugd-Sponsor

Sponsor de Graafschap jeugd

Vanaf het seizoen 2020 zijn wij sponsor van Ruben Boom, een jong talent als keeper bij de jeugdopleiding van de Graafschap Doetinchem. natuurlijk dragen wij de gehele jeugdopleiding een warm hart toe maar zijn extra trots op dit jonge talent.

Zie ook : www.degraafschap.nl/jeugdopleiding 

Screenshot_6

Brancheorganisatie VHG

Al onze leveringen geschieden volgens de algemene voorwaarden voor leden van de VHG. Branchevereniging voor ondernemers in het groen. Door ons VHG-lidmaatschap zijn wij goed op de hoogte van alle relevante regelingen over kwaliteitszorg, milieu en arbeidsomstandigheden. Bij ons is uw tuin jaarrond in vertrouwde handen.

zie ook: www.vhg.org

sbb-beeldmerk-Erkend-Leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Hoveniersbedrijf Dijkhuizen leidt echte vakmensen op. Daarom zijn wij een samenwerking aan gegaan met SBB. Nu zijn wij met trots een erkend leerbedrijf. Wil jij ook een beroepsstage volgen bij ons? Neem dan even contact met ons op.

 zie ook: www.s-bb.nl

Betrouwbaar

In onze bedrijfsvoering

Deskundig

In onze uitvoering

Vriendelijk

In onze daden