image

Links

image

Zorgboerderij de Ooijsebrug

Ons naambord aan de weg Tevens hebben wij een samenwerking met zorgboerderij de Ooijsebrug. Enkele cliënten van deze zorgboerderij werken als dagbesteding bij een basisschool in Duiven waar wij het snoeiwerk beheren. Het reguliere onderhoud word één keer per week  door deze cliënten, samen met een begeleider van de zorgboerderij, met veel liefde en plezier uitgevoerd.

 Zie ook: www.deooijsebrug.nl 

 

Sponsor van de Liemers Harmonie Duiven

Sponsor van de Liemers Harmonie Tevens zijn wij met hard en ziel betrokken bij het doen en laten van de Liemers Harmonie Duiven. Zelf ben ik zo'n 23 jaar actief lid van de Slagwerkgroep geweest en reeds ondersteunend lid. Tevens zijn wij Hoofdsponsor van het voorjaarsconcert Dijkhuizen in Harmonie en ondersteunend sponsor van de Taptoe te Duiven.

De gehele vereniging heeft gesponsorde T-shirts aan voor onder het Mars-uniform. Het kijken en luisteren naar deze vereniging is zeker een keer de moeite waard.

 

Zie ook: www.liemersharmonie.nl
 

Brancheorganisatie VHG

Lid VHG

 

 

 

 

 

 

 

Al onze leveringen

geschieden volgens de algemene voorwaarden voor leden van de VHG. Branchevereniging voor ondernemers in het groen. Door ons VHG-lidmaatschap zijn wij goed op de hoogte van alle relevante regelingen over kwaliteitszorg, milieu en arbeidsomstandigheden. Bij ons is uw tuin jaarrond in vertrouwde handen.

zie ook: www.vhg.org

 

Dealer van Platoflex

Herfst

 

 

 

 

 

Platoflex levert

duurzame schuttingbekleding, bloembakken, keermuren, vijverbakken etc.

 zie ook: www.platoflex.nl

Doornenburgallee 21 6921 GT Duiven
Telefoon 0316 26 59 74
Fax 0316 26 71 46
Mobiel 06 20 66 11 50
BTW nummer NL001857407B02
KvK 09122703
afbeelding mailadres